Vinduespudsning med miljørigtige produkter

Trænger dine vinduer til at blive pudset?

Hvis dine vinduer i dit private hjem eller i dine erhvervslokaler trænger til at blive pudset, så står vi hos Clean line klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder professionel vinduespudsning for både private og erhverv, og vi kører blandt andet ofte ud til vores kunder i Aarhus, Hørning, Skanderborg og omegn.

3 fordele ved at lade os varetage din vinduespolering

Når du vælger at lade vores virksomhed stå for din vinduespolering, så kan du blandt andet nyde godt af følgende 3 konkrete fordele:

  1. Vi har over 25 års erfaring​
  2. Vi benytter os af miljørigtige produkter
  3. ​Vi tilbyder vinduespudsning i god kvalitet

Hvad koster vinduespudsning?

Det er meget individuelt fra kunde til kunde, hvor meget en vinduespudsning koster. Vores priser afhænger blandt andet af, hvor mange vinduer du skal have pudset, hvor let tilgængelige de er, og om du ønsker at indgå en fast aftale med os.

Vi udarbejder derfor gerne et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig med en specifik pris på lige netop den vinduespolering, som du har behov for i dit private hjem eller i din virksomhed, når vi kender til dine ønsker og behov. Vi kan enten komme en tur forbi din adresse for at besigtige omfanget af din opgave, eller vi kan give et tilbud over telefonen alt afhængigt af, hvad der passer dig bedst.

Kontakt os og hør mere eller få en fast aftale

Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, så kan det altid godt betale sig at indgå en fast aftale omkring vinduespolering. Med en fast aftale slipper du for selv at skulle huske på at få pudset vinduerne, og du kan samtidig glæde dig over, at dine vinduer altid er rene og indbydende.

Hvis du ønsker at indgå en fast aftale med os, så tager vi indledningsvist en snak med dig omkring dine ønsker og behov, og vi aftaler på forhånd, hvor ofte vi skal komme og pudse dine vinduer. Du behøver derfor ikke selv at holde øje med, om vinduerne trænger til at blive pudset.

Derfor skal du vælge os

Kontakt os og få et tilbud

Trænger dine/jeres vinduer til at blive pudset? Så kontakt os endelig, vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi kommer i hele Århus og omegn, samt Skanderborg, Hørning og Galten.

Derfor skal du vælge os:

Mere end 25 års erfaring

God kvalitet

Miljørigtige produkter

Få et GRATIS og uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Clean line​

CVR: 17824996

Rundhøj Allé 14, st. th.,

8270 Højbjerg

Telefon: 26 16 60 11

E-mail: post@clean-line.dk

Brug for en kyndig specialist?

Bestil service nu!

26 16 60 11

Copyright © 2022 Clean line. Alle rettigheder forbeholdes.